Procedure ved salg

Salgsprocessen
Normalt tager det 1-2 måneder at overdrage en andelslejlighed, fra du indsender de nødvendige oplysninger til administrator og til du modtager købesummen på din bankkonto. Men du kan selv gøre meget for, at der ikke spildes tid. Læs mere om, hvordan salgsprocessen foregår hos vores administrator her.

Vurderingen
Alle andele skal ifølge vedtægterne vurderes inden de sælges. Foreningen bruger den samme vurderingkvinde ved alle salg, og på den måde sikres en så ensartet vurdering som muligt. Et medlem af bestyrelsen står for at koordinere tidspunktet for vurderingen. Læs her: Hvad der skal være klar til vurderingen.

El- og VVS tjek
Der skal også laves el- og VVS-tjek af lejligheden, og du vælger selv, hvilke autoriserede fagpersoner der skal foretage dem. Vi anbefaler at få lavet disse inden lejligheden vurderes, sådan at rapporterne herfra kan udleveres til vurderingskvinden.

Intern flytning
Ifølge foreningens vedtægter skal andele ved salg tilbydes de eksisterende andelshavere efter anciennitet. Bemærk: Hvis to eller flere andelshavere har samme anciennitet, trækkes der lod om den ønskede andel. Se eller download foreningens anciennitetsliste her: Anciennitetsliste_AB28_010520